Våre byggeprosjekter

Nordvik Eiendom er stadig i gang med nye og spennende prosjekter. Her kan du lese siste nytt om våre byggeprosjekter i Brønnøysund, Bodø og Leknes.

Brønnøysund

I Brønnøysund bygger vi nytt bygg for Toyota forhandleren Nordvik på Salhus. Bygget på 783 m2 skal inneholde bilutstilling, bilsalg og bilverksted. Dette er et prosjekt vi har brukt lang tid på å realisere, og endelig er vi i gang.

Planlegges å ferdigstilles i 2018.

88

Leknes

I 2016 overtok vi bygget i Verksvegen på Leknes etter lang tids leiekontrakt. Nå er vi i gang med renoveringen, hvor vi planlegger å legge store ressurser i å energioptimalisere eiendommen.

Første del av renoveringen ferdigstilles sommeren 2018.

2345
IMG_4852
IMG_4851

Bodø

I Bodø eier Nordviksentret Eiendom to eiendommer på hver ca. 15 mål tomt med kjøpesentret City Nord som nærmeste nabo. Arbeidet med eiendommene er i gang, og reguleringssaken som åpner for bygging av totalt 29.000 m2 gulvareal er godkjent i Bodø Bystyre. 

Parallelt jobber vi med konseptutvikling og ideskisser. I tillegg til nye lokaler for Nordvik sine virksomheter, planlegges det i første byggetrinn betydelige arealer for utleie til eksterne leietakere.

Vi letter litt på sløret og presenterer her første ideskisse for byggetrinn 1 på ca. 10.000 m2 gulvareal.

Untitled-eiendom

Nordvik Eiendom

Nordvik Eiendom er eiendomsseksjonen i Nordvik Gruppen. Vi driver med kjøp, salg, innleie, utleie, drift og utvikling av eiendommer i Troms, Nordland og Trøndelag. 

Eiendomsporteføljen vår består i dag av totalt 26 bygg som driftes og forvaltes gjennom våre selskaper.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre prosjekter?

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.