Grafisk ikon med blå bil

Smart Repair

Små skader på bilen kan vi enkelt fikse for deg langt rimeligere en ved ordinær bilskadereparasjon. Typiske skader kan være kjøpesenterbulk, lakkskader og liknende.

Med Smart Repair kan du få fikset skaden langt rimeligere enn ved ordinær bilskadereparasjon. Skader som steinsprut, lakkskader, små rifter og småbulker på karosseri, støtfanger eller felger.

Nordvik har investert i spesialutstyr og skaffet seg spesialkompetanse for å utføre Smart Repair, og det kreves at man har erfaring for at resultatet skal bli bra.

Skadene er ofte for små til å ta det på forsikringen, og for dyr til at du føler at du kan tar det med en gang. Med bruk av Smart repair kan vi utbedre mange av disse typer skader, og spare deg for både tid og penger. Ofte kan disse skadene utbedres for et par tusen kroner i stedet for at vi må av med skjermer og gjøre et større inngrep på bilen for å løse skaden.

Hvis du leaser eller har bil på privatleie gjennom Nordvik, kan det lønne seg å ta disse små bulkene før du leverer tilbake bilen din til oss etter endt leasingperiode.

Ulike typer tjenester:

  • Renovering av lykter
  • Flekklakkering (eller Spot Repair)
  • Steinsprut
  • Lakkeringsfri bulkoppretting.

Smart Repair tjenester

Grafisk ikon med bil og lykter som lyser gult

Renovering av lykter

Bilen blir gjerne strøken etter vask og polering, mens lyktene får du ikke 100 % pen. De falmes over tid av vær og ytre påvirkning. Dette kan vi fikse for deg, uten å bytte lykten.

Grafisk ikon med billakkeringsverktøy

Flekklakkering

Små lakkskader hvor vi lakkerer kun det aktuelle området skaden er. Også kjent som Spot Repair eller Quick Repair. Gir perfekt resultat og rimeligere en full lakkering.

Grafisk ikon med blå bilrute

Steinsprut

Det er irriterende å få seinsprutskade på bilen din, og ofte kan det være en kostbar affære. Vi legger lakk i sårene som oppstår etter steinsprut fra andre biler. Da slipper du å hel lakkere bilen ved steinsprut.

Grafisk ikon med blå bil og verktøy

Lakkeringsfri bulkoppretting

Vi bruker spesialverktøy som kan få ut bulken på en skånsom metode. Og når lakken ikke er gjennomgående skadet, kan vi gjøre dette uten å må lakkere skaden på bilen.