Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.
Vi jobber etter våre grunnleggende verdier; respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Vi ønsker å være størst på gode kundeopplevelser – kundens smil er vår belønning.

Vi er i over 170 dyktige medarbeidere hos Nordvik, og til enhver tid mellom 7 og 10 lærlinger i organisasjonen. Siden firmaet ble opprettet i 1960 er det satset bevisst på yrkesopplæring. Nordvik AS jobber daglig med å bygge en bedrifts kultur, basert på holdninger, verdier og gjensidig respekt til medarbeidere, kunder og samfunnet rundt.

Nordvik AS jobber kontinuerlig med å skape et inkluderende arbeid for alle som jobber i våre team. Vi ser at systematisk og langsiktig individuell tilrettelegging gjennom teamarbeid er en suksessfaktor for å ha markedets mest fornøyde livstidskunder.

Nordvik omsetter årlig for omtrent 850 mill. kr. eksklusive avgifter og selger i underkant av 2500 nye og brukte biler årlig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Steinkjer og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Fauske, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Steinkjer, Svolvær og Ulvsvåg.

Les mer