Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi har lang tradisjon som lærlingbedrift, og til enhver tid finnes det mellom 25-30 lærlinger og traineèr i bedriften. Nylig har vi også etablert egen fagskole for å styrke rekrutteringen til bilbransjen.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Blått Norgeskart med røde merker over Nordvik sine forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms

Lokale avdelinger

Kvalifiserte medarbeidere

Nye- og brukte biler årlig

millioner

Omsetning årlig (eks. avgifter)

Årets bilforhandler i 2005

"Forhandleren fokuserer på mennesket i bedriften og fører en god personalpolitikk. Videre konsentrerer forhandleren seg om lokale aktiviteter og salg i eget fylke"

Motorbransjen 2005

 

I 2005 ble vi kåret til "Årets Bilforhandler" av bladet Motorbransjen. Det er første gang en Toyota forhandler i Norge får en slik utmerkelse.

 

Våre forhandlere

Du finner Nordvik i Andøy, Harstad, Sortland, Narvik, Svolvær, Leknes, Ulvsvåg, Bodø, Fauske, Halsa, Glomfjord, Mo i Rana, Mosjøen, Bjerka, Brønnøysund, Namsos og Steinkjer.

Miljøsertifisert

Nordvik er sertifisert etter den internasjonale ISO 14001 standarden som betyr at vi forplikter oss til å jobbe strategisk og kontinuerlig med å redusere miljøbelastningen i våre omgivelser.

Finn din nye
Drømmejobb