Nordvik Gruppen

Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi 350 medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 1,3 milliarder.

Kart over Nordvik sine avdelinger i Trøndelag, Nordland og Troms

Våre selskap

Nordvik Gruppen er et konsern bestående av selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom AS.

Nordvik AS er Nord-Norges største forhandlerkjede av Toyota og Lexus og har 20 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

M Nordvik AS består av 4 lokale bilforhandlere og -verksteder I Mosjøen, Mo i Rana, Bjerka og Bodø. Her forhandler vi bilmerkene Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Kia, DS.

Nordvik Mobility AS tilbyr leiebiler og mobilitetstjenester.

Nordvik Eiendom driver med kjøp, salg, innleie, utleie og utvikling av eiendommer. Eiendomsporteføljen vår består av 26 bygg som driftes og forvaltes gjennom våre selskaper.

Nordvik CAR AS er et det siste tilskudd i Nordvik Gruppen. Nordvik CAR blir merkeforhandler for Suzuki og Isuzu i Bodø fra 01.01.2021, og vil være en betydelig aktør på salg av brukte biler. Selskapet vil ha sine lokaler i Sivert Nilsens gate 80 i Bodø.

Miljøsertifisert

Nordvik Gruppen er sertifisert etter den internasjonale ISO 14001 standarden som betyr at vi forplikter oss til å jobbe strategisk og kontinuerlig med å redusere miljøbelastningen i våre omgivelser.

Grafisk ikon med bilmekaniker

Lærlingbedrift

Vi har lang tradisjon som lærlingbedrift, og til enhver tid finnes det mellom 25-30 lærlinger og traineèr i bedriften. Nylig har vi også etablert egen fagskole for å styrke rekrutteringen til bilbransjen.

Selskaper@2x

Våre bilmerker

Vi har bilforhandlere som leverer bilmerkene Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Isuzu og Suzuki.

 

Ledige jobber

Administrasjon

Kontakt oss