Nordvik Mobility

Vi er en lokal og fremtidsrettet mobilitetsleverandør med hoved virke i Trøndelag, Nordland og Troms. Nordvik Mobility tilbyr skreddersydd delingstransport tilpasset dine behov, enten det er en kommune, bedrift, utdanningssted, borrettslag eller en privatperson som ønsker muligheten til en smartere måte å flytte seg rundt på. Tjenesten er enkel i bruk der flere transportmidler og transportformer er samlet på en og samme plattform.

Ta en titt og se hvordan det fungerer!

Book bil, el sykkel og el sparkesykkel i en og samme app.

Finn ut mer om våre mobilitetsløsninger

Hvem passer løsningen for?

GO Bedrift

Dersom bedrift din har behov for å koordinere egen transport, kan GO bidra til bedre utnyttelsesgrad og kontroll på egne transportmidler. Deling av kjøretøy mellom avdelinger er også fullt mulig. Systemet er fleksibelt og håndterer felles pris eller ulike leiepriser for avdelingene, og hvilke transportmidler som er tilgjengelig for avdelingene. Her kan man tilpasse etter behov og justere underveis. Fakturagrunnlag og avregningsgrunnlag for de ulike avdelingene er ivaretatt i systemet.

For å få ned kostnad og bedre utnyttelsesgrad kan utleie til medarbeidere være et alternativ. Eks. kvelder, helligdager, helger og ferietid. Betaling skjer ved hjelp av betalingskort i GO app-en. Du bestemmer selv hvor mange og hvilke kjøretøy som er tilgjengelig i de ulike tidsrommene. Leieprisen kan settes slik at det ikke blir fordelsbeskatning på leieforholdet. Dette alternativet kan bidra til et mer positivt forhold til delingsøkonomi. Kanskje vil man også vurdere om husholdningen virkelig trenger to eller flere biler.

GO Borettslag

Dersom borettslaget ditt har begrenset med parkeringsmuligheter, kan GO bidra til å gjøre denne utfordringen mindre. I mange sammenhenger er det ikke plass til at alle boenheter skal ha egne transportmidler. Det kan løses ved at borettslaget anskaffer en transportflåte med biler, el sykkel og sparkesykkel som beboerne kan benytte seg av. Beboerne oppretter et abonnement i GO appen og kan starte bruken av transportmidlene.

GO Kommune

Tradisjonelt har kommuner benyttet seg av biler til hjemmetjenesten og teknisk avdeling. GO kan håndtere hele denne bilflåten i tillegg til å effektivisere bruken, håndteringen og økonomien i den. Ref. Fordeler med GO.

Utleie til innbyggere og ansatte i kommunen kan være et alternativ som gir unike besparelser. Det er med på å dekke kostnaden for bilparken til kommunen. Bruk og betaling skjer ved hjelp av GO app-en og betalingskort. Det er opp til kommunen selv hvor mange og hvilke kjøretøy som er tilgjengelig i de ulike tidsrommene. Leieprisen kan settes slik at det ikke blir fordelsbeskatning på leieforholdet. Dette alternativet kan bidra til et mer positivt forhold til delingsøkonomi.

Ved behov kan også el sykkel og el sparkesykkel legges til i løsningen der man oppretter sykkelpark i sentrum eller andre steder i kommunen.

GO Student

Som student er du kanskje i en livsfase der økonomi ei utfordring. Da kan delingstransport bidra positivt ved at du kun betaler for transportmidlet når du faktisk har bruk for det. Du slipper selv å eie bil eller sykkel.

Undervisningsstedet ditt investerer i en transportflåte som med biler, el sykler og el sparkesykler som du kan benytte deg av. Du oppretter et abonnement i GO appen og kan starte bruken av transportmidlene.

Fordeler for undervisningsstedet er at færre kjøretøy trenger parkering på uteområdene rundt. Transporten til og fra undervisningsstedet kan også bli mer miljøvennlig.

GO Privat

Som privatperson kan du opprette abonnement i GO appen og bruke transportmidler som er tilgjengelig for deg i ditt nærområde. Her kan du benytte vanlige betalingskort. Andre betalingsløsninger som VIPS, Klarna med flere er også mulig? Du belastes kun for det faktiske bruket, enten det er snakk om minutter timer eller døgn avhengig av dine behov. Se også Hvordan bruke GO.

GO Finansiering

Vi skreddersyr finansieringsløsninger for bedrifter, borettslag, kommuner og undervisningssteder og tilbyr leasing av transportmidler på forskjellig avtalelengde. Vi er også behjelpelig med kjøp og salg av biler.

GO er fremtidsrettet

Vi ønsker å tilby nye og flere tjenester. Neste steg kan være muligheten for å dele turen med noen. Hvis to eller flere har booket samme tur innenfor samme tidsperiode vil systemet foreslå å kjøre i lag. Enkelt, kostnadseffektivt og miljøvennlig. Det vil komme muligheter for å integrere selvkjørende biler i løsningen. Vi tester ut nye ideer og løsninger i praksis når de oppstår.

 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Nordvik Mobility AS

Alexander Nordvik
Mobil: 909 44 596
E post: alexander.nordvik@nordvik.no 
Daglig leder

 

Kent E Jenssen

Mobil: 91829840
E post: kent.jenssen@nordvik.no 
Digital forretningutvikler 

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.
Go Wide-01

Vi har også leiebiler tilgjengelig på flere av våre avdelinger

Sjekk ut og ta kontakt.

Top of page