Gjør et ekstra godt kjøp: Matias Larsen, Lise Brattli og Ingvild Rasmussen fra Nordvik. Foto: Nordvik Gruppen AS.

Nordvik inviterer til Superlørdag med ekstra gode tilbud på bruktbil denne helgen.

Denne helgen kan du gjøre et ekstra godt kjøp på bruktbil hos Nordvik. På lørdag inviterer de til Superlørdag med ekstra gode tilbud og spennende aktiviteter i alle deres bilbutikker. Og med over 300 bruktbiler på lager, kan du være trygg på at det finnes noe for alle.

Hva kan du forvente på Superlørdag?

  • 75.000,- i innbyttegaranti ved kjøp av utvalgte bruktbiler over 599.000,- fra Lexus*
  • 50.000,- i rabatt på utvalgte Toyota RAV4*
  • 75.000,- i innbyttegaranti ved kjøp av utvalgte bruktbiler*
  • 30.000,- i innbyttegaranti ved kjøp av bruktbil over 200.000,- *
  • Konkuranse hvor du kan vinne komplett bilpleiepakke (Verdi kr. 2630,-)

Innbyttegaranti

For kunder som har en eldre bil stående, kan innbyttegarantien være ekstra attraktiv. Her kan du sikre deg opptil 75.000,- for den gamle bilen din så fremst at innbyttebilen som leveres inn er i kjørbar stand, EU-godkjent og har komplette sommer- og vinterhjul. Vi har flere nivåer tilgjengelig, avhengig av hvilken bruktbil man går på. Har man en nyere bruktbil man ønsker å bytte inn, gir vi selvfølgelig et godt tilbud her også, sier Matias Larsen fra Nordvik.

Nordvik Bruktbil

Kan levere bruktbiler fra alle avdelinger

På lørdag er hele salgsteamet på jobb, klare for å gi kundene en god opplevelse. -Vi har bruktbiler fra flere prisklasser, alt fra 100.000,- til 1.899.000,- og et bredt utvalg av bilmerker. Her kan vi også levere biler fra alle Nordvik sine avdelinger i Trøndelag, Nordland og Troms. Ønsker du en nyere utgave, har vi flere nesten nyere modeller som leveres med både bruktbilgaranti og mye utstyr, avslutter Lise Brattli fra Nordvik.

Les mer og se tilbudene til Superlørdag her.

*Innbyttegaranti gjelder ved kjøp av ny bruktbil hos Nordvik og har følgende vilkår. Innbyttebil må være i kjørbar stand, EU-godkjent og ha komplette sommer- og vinterhjul. Nordvik Fauske og Nord Salten Auto holder stengt lørdag 31. august og deltar ikke på aktiviteten.