Med DEFA WarmUp trenger du aldri mer starte dagen med frosne ruter og en iskald bil. Gjør vinteren mer behagelig med verdens mestselgende elektriske bilvarmesystem.

KAMPANJETILBUD PÅ BILVARMEPAKKER HOS NORDVIK BJEKRA 31.03.2021.

DEFA warm up pakke

Kupevarmer

Kampanjepris 4 450,-

Inkludert montering.

Varm bil hver morgen
En kupévarmer får raskt opp temperaturen i bilen. Med et komplett system og appstyring kan den også automatisk varme opp bilen til dine faste avreisetider. Effekten reduseres når temperaturen stiger, slik at det ikke brukes mer strøm enn nødvendig.

Vinduer uten is og snø
Etter hvert som kupevarmeren varmer i bilen, vil is og snø smelte av vinduene. Varm luft forhindrer også dogg fra å dannes når du setter deg inn, slik at du sparer enda mer tid på morgenen. Med klare vinduer og god tid blir du også en bedre og sikrere sjåfør.

Enkel montasje
En kupévarmer kan enkelt installeres i alle typer kjøretøy. Varmeren kan enten festes opp ned under hanskerommet, på midtkonsollen eller på A-stolpen. Den kompakte størrelsen og den smidige designen gjør at Termini matcher ethvert interiør.

 

defa-link-app-540-304

Bilvarmepakke med mobilstyring

Kampanjepris 8 950,-

Inkluderer kupevarmer og motorvarmer ferdig montert.

Mindre slitasje og lavere drivstofforbruk
Våre spesialtilpassede motorvarmerløsninger sørger for å effektivt varme opp din motor og motorolje. Varm olje har lavere viskositet og gir bedre smøring av motoren fra start, mens en forvarmet motor forsynes med mindre drivstoff og brenner det den får mer effektivt.

En del av et komplett bilpleiesystem
Ved å installere et komplett WarmUp-system kan du ta enda bedre vare på bilen. Et komplett system inkluderer også en kupévarmer, en batterilader og automatisk eller manuell appstyring gjennom vår app. Sammen tar disse komponentene godt vare på din motor og ditt batteri.

Enkel og fleksibel installasjon
Våre ingeniører velger, tilpasser og utvikler ideelle motorvarmerløsninger for alle nye bilmodeller. Målet er ikke bare å levere det beste mulige resultatet, men også å gjøre installasjonen av hver løsning så raskt, enkelt og fleksibel som mulig for installatøren

DEFA batterilader

Batterilader

Kampanjepris 4 450,-

Inkludert montering.

Sikker start hver morgen
Kuldegrader, flittig bruk av komfortfunksjoner og et normalt kjøremønster med mange korte turer tapper raskt batteriet ditt for strøm. Når ladenivået blir for lavt får du ikke lenger start på bilen. MulitCharger batteriladere gir sikker start hele vinteren.

Øk batterilevetid
Et kontinuerlig lavt ladenivå eller gjentatte utladinger vil raskt svekke batteriet ditt. Om dette fortsetter over tid vil du til slutt ikke ha noe annet alternativ enn å bytte ut batteriet. En MultiCharger øker levetiden til batteriet betraktelig og sparer både miljøet og lommeboken.

Fastmontert ladepakke
Batterilader leveres med fleksible kabler og feste slik at den raskt kan og enkelt kan monteres i trange mottorrom. Passer også til kjøretøy med stor batterikapasitet.