Koronasituasjonen

I Nordvik er vi over 300 medarbeidere som jobber for å skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere. Vi står ovenfor en krevende situasjon, men gjør det vi kan for å holde hjulene i gang på våre lokale bilforhandlere og -verksteder.

Åpningstider

Våre butikker og verksteder holder åpent som normalt og timeavtaler gjennomføres som avtalt. Skulle det skje endringer på en aktuell avdeling, vil du bli kontaktet fortløpende av våre kunderådgivere. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker oss og følger gjeldende smittevernråd i alle våre butikker og verksteder.

Midlertidig stengt eller avvikende åpningstider

Alle våre forhandlere holder åpent som normalt.

Her er litt informasjon om hvordan tiltak vi sammen kan gjøre for å begrense smitten:

Hold Avstand@3x

Hold avstand
Du er hjertelig velkommen innom våre forhandlere, men oppfordrer deg til å holde minimum 1-2 meter avstand til betjening og andre kunder for å begrense smitten. Vi lover deg et hyggelig smil, men ber om forståelse for at vi unngår håndhilsning.

Vask Hendene@3x

Håndvask
God håndhygiene er viktig, både for våre medarbeidere og kunder. I tillegg til kundetoaletter med mulighet for håndvask, har vi utstyrt alle disker og kundeområder med antibakterielt middel eller engangskluter. Vi oppfordrer til rengjøring både når man ankommer og forlater butikken.

Rengjøring@3x

Rengjøring
Vi har innskjerpede rutiner for rengjøring og vasker berøringspunkter som håndtak, disk, kundeområde og bankterminaler flere ganger daglig. Alle biler som ankommer våre verksteder eller som benyttes til demokjøring desinfiseres både ved ankomst og tilbakelevering. Vi rengjør alle berøringspunkt som blant annet håndtak, ratt, girspake, dashbord og nøkler.

Engangshansker@3x

Engangshansker
Alle våre medarbeidere er utstyrt med engangshansker som byttes ut jevnlig.

Transport@3x

Tilrettelegging
Har du problemer med å levere bilen din til avtalt time, eller har du kanskje behov for tilrettelegging i forkant av et besøk hos en av våre forhandlere? Ta kontakt, så finner vi en løsning. For våre medarbeideres sikkerhet, oppfordrer vi kunder til å si ifra om det har vært Korona-smitte i bil som leveres.

Betaling@3x

Betaling
Vi oppfordrer til kontantfri betaling, enten Vipps eller finansieringsordning via våre importører. Spør oss gjerne hvilke løsninger vi har.