Stilling ledig

Nordvik AS har forretninger i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Steinkjer, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vi jobber etter våre grunnleggende verdier; respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Vi ønsker å være størst på gode kundeopplevelser - kundens smil er vår belønning.

Har du lyst til å jobbe hos Nordvik, men finner ingen aktuelle stillinger kan du gå inn her å send oss en åpen søknad: jobbdirekte.no/nordvik - med noen ord om deg selv og hvilket arbeidsområde du ønsker å jobbe med.

Send åpen søknad

Bilskadereparatører og Lærling bilskade Nordvik Bodø

Bilskadereparatører og Lærling bilskade Nordvik Bodø

Vi søker etter 2 nye medarbeidere for vårt bilskadesenter i Bodø. En lærling og en fagutdannet bilskade-reparatør. Vil du jobbe med med Toyota - verdens største bilprodusent? Vi i Nordvik i Bodø håper du vil.

Kunderådgiver/bilskade Nordvik Mosjøen

Kunderådgiver/bilskade Nordvik Mosjøen

Vi søker etter kunderådgiver/bilskade for Nordvik Mosjøen.

Mekanisk Fagarbeider Nord Salten Auto

Mekanisk Fagarbeider Nord Salten Auto

Vi søker Mekanisk Fagarbeider Nord Salten Auto i Ulvsvåg

Teknisk Leder Mo i Rana

Teknisk Leder Mo i Rana

Skal du skape byens beste kundeopplevelser på Mo? Vi søker Teknisk Leder Mo i Rana