Stilling ledig

Nordvik AS har forretninger i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Steinkjer, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vi jobber etter våre grunnleggende verdier; respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Vi ønsker å være størst på gode kundeopplevelser - kundens smil er vår belønning.

Har du lyst til å jobbe hos Nordvik, men finner ingen aktuelle stillinger kan du gå inn her å send oss en åpen søknad: jobbdirekte.no/nordvik - med noen ord om deg selv og hvilket arbeidsområde du ønsker å jobbe med.

Send åpen søknad

Bilskadereparatør Sortland

Bilskadereparatør Sortland

Nye Nordvik Sortland åpnet i januar og vi opplever en enorm økning på vårt bilskadeverksted. Derfor søker vi etter flere dyktige medarbeidere til et av landets mest moderne verksteder. Vi søker: Bilskadereparatør Sortland

Bilutleie medarbeider/servicemedarbeider - Leknes

Bilutleie medarbeider/servicemedarbeider - Leknes

Vi søker Bilutleie medarbeider/servicemedarbeider - Leknes Dine primære arbeidsoppgaver vil være: Salg og booking Handtering av daglig drift. Levering biler Handtering av bilparken. Oppfølging avtaler og fakturering. Kunderådgiver - Kundemottak, sette opp time/ordre med deler, veilede kunder eller alternativt produksjon mekanisk.

Kunderådgiver for verksted og servicemarkedet for Nordvik Harstad

Kunderådgiver for verksted og servicemarkedet for Nordvik Harstad

Servicemarkedet dekker områdene mekanisk verksted og deler. Som kunderådgiver for servicemarkedet vil du være svært sentral for vår videreutvikling av Nordvik i Harstad

Teknisk Leder Mo i Rana

Teknisk Leder Mo i Rana

Skal du skape byens beste kundeopplevelser på Mo? Vi søker Teknisk Leder Mo i Rana