Stilling ledig

Nordvik AS har forretninger i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Steinkjer, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vi jobber etter våre grunnleggende verdier; respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Vi ønsker å være størst på gode kundeopplevelser - kundens smil er vår belønning.

Har du lyst til å jobbe hos Nordvik, men finner ingen aktuelle stillinger kan du gå inn her å send oss en åpen søknad: jobbdirekte.no/nordvik - med noen ord om deg selv og hvilket arbeidsområde du ønsker å jobbe med.

Send åpen søknad

Bilskadereparatører og Lærling bilskade Nordvik Bodø

Bilskadereparatører og Lærling bilskade Nordvik Bodø

Vi søker etter lærling og fagutdannet bilskadereparatør til vårt bilskadeverksted i Bodø. Du blir en del av et større mekanikerlag med muligheter for personlig utvikling lokalt, sentralt og via Toyota skolen. Søknadsfrist 11.08.2017.

Formann Nordvik Bilskade Bodø

Formann Nordvik Bilskade Bodø

Vi søker etter en fagutdannet bilmekaniker til vårt bilskadeverksted i Bodø. Som formann i Nordvik bilskade vil du få ansvaret for gjennomføring av produksjon og kvalitet i verkstedet. Du blir en del av et større mekanikerlag med muligheter for personlig utvikling lokalt, sentralt og via Toyota skolen. Søknadsfrist 11.08.2017.

Nordvik fagutdanning innen bilskade

Nordvik fagutdanning innen bilskade

Drømmer du om å jobbe i bilbransjen? Vi søker etter kandidater med genuin interesse for bilskadefaget til vår fagutdanning. Vi tilbyr praktisk opplæring og relevant teori i et utdanningsløp som ender opp med Fagbrev i Bilskadefaget. Fagutdanningen er lokalisert på 8 av våre sentrale verksteder i Andøy, Sortland, Ulvsvåg, Bodø, Halsa, Bjerka, Namsos og Steinkjer. Søknadsfrist 15.08.2017.