Rekruttering

Toyota Nordvik AS har forretninger i Harstad, Andøy, Bodø, Glomfjord, Halsa, Leknes, Mo i Rana, Mosjøen, Narvik, Sortland, Stokmarknes og Svolvær.

Helt siden Toyota Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Toyota Nordvik ønsker å framstå.

Vi jobber etter våre grunnleggende verdier; levere KVALITET, være KREATIV, vise INITIATIV, ENGASJEMENT og gi kunden oppmerksomhet gjennom det daglige arbeidet.

Har du lyst til å jobbe hos Toyota Nordvik, men finner ingen aktuelle stillinger kan du sende en e-post til stillingledig@nordvik.no med noen ord om deg selv og hvilket arbeidsområde du ønsker å jobbe med.

For å møte nye utfordringer har vi følgende stilling ledig:

 

Bilfag

Bilfag

Jobb i bilbransjen er langt mer variert og ikke minst teknisk Det legges ned mye ressurser i forskning, og bilbransjen ligger foran mange andre bransjer når det gjelder teknologisk utvikling.

Jenter og bil

Jenter og bil

Første jente med fagbrev! Vår mekaniker Linda Holmstrøm er første jente i Vågan som har tatt fagbrevet som bilmekaniker! Gratulerer!…

Toyotas høyeste utdanning

Toyotas høyeste utdanning

Toyotas høyeste utdanning For første gang i historien ble det arrangert TEAM21 Trinn 4 Diagnose Master Tekniker Sertifisering. 19 deltagere fra hele Norge besto Toyotas høyeste mekanikerutdanning i Drammen…

Traineeprogram

Traineeprogram

Traineeprogram Toyota Nordvik er inne i en spennende utvikling med vekst og utfordringer. Vårt mål er å ha markedets mest fornøyde livstidskunder. Trainee 2007/2008 Kent Eivind Jenssen…